За день російські військові обстріляли п'ять громад на Сумщині

За день російські військові обстріляли п'ять громад на Сумщині

16 серпня росіяни 12 разів відкривали вогонь по територіях Хотінської, Білопільської, Шалигинської, Краснопільської та Миколаївської сільської громад. Загалом зафіксовано близько 130 вибухів. Про це повідомили у Telegram-каналі голови Сумської ОВА Дмитра Живицького.

Під час обстрілів з людей ніхто не постраждав, інформація щодо руйнувань наразі уточнюється.

Близько 11:00 армія РФ обстріляла з гранатомета (30 мм) Хотінську громаду − 26 влучань.

З 15:10 до 16:35 з території РФ вівся обстріл з мінометів Білопільської громади, всього нарахували 20 вибухів. Продовжили обстрілювати громаду після 20:00 – 23 влучання. Також близько 21:00 по громаді вівся вогонь зі ствольної артилерії − 5 влучань.

По Миколаївській громаді обстріл почався о 15.20 з 122 мм ствольної артилерії, було зафіксовано 20 вибухів.

️Шалигінська громада була під вогнем зі ствольної артилерії з 15.50 − 21 влучання.

Краснопільську громаду обстріляли з мінометів після 17:30. Там було зафіксовано два вибухи. Продовжився обстріл після 20:00 − 10 влучань.

Читайте також

  • За повідомленням поліції Сумської області, протягом минулої доби сили РФ обстріляли місто Середина-Буда, села Ходіне, Старикове, Соснівка, Зноб-Трубчевське Шосткинського району. Відкриті кримінальні провадження за ст. "Порушення законів та звичаїв війни"
  • У Східному регіональному управлінні ДПСУ повідомили, що 15 серпня сили РФ відкрили вогонь по території Зноб-Новгородської громади Шосткинського району
  • За день росіяни чотири рази обстрілювали територію Сумщини

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок