Вибух у торговому центрі в Єревані: кількість загиблих зросла

Вибух у торговому центрі в Єревані: кількість загиблих зросла

Доповнено
Вибух у торговому центрі в Єревані: кількість загиблих зросла
. Вибух у ТЦ "Сурмалу" в Єревані. Скріншот з відео

У столиці Вірменії, Єревані, у торговельному центрі "Сурмалу" пролунав вибух. За попередніми даними 1 людина загинула, 20 отримали поранення. Згодом стало відомо про загибель ще однієї людини.

Як повідомляє "Sputnik Вірменія", вогонь у ТЦ гасили 20 розрахунків пожежно-рятувальних загонів. Міністерство охорони здоров'я Вірменії повідомляє про одного загиблого та 26 постраждалих внаслідок вибуху у ТЦ. Згодом стало відомо ще про одну загиблу людину. Ще 20 осіб вважаються зниклими безвісти. Станом на 20:00 рятувальники продовжують розбирати завали за допомогою крана.

"Сурмалу" спеціалізується на гуртовому продажі різних товарів і продуктів.

Рятувальники та поліція не допускають родичів постраждалих до частково зруйнованої будівлі торгового центру. Попри спроби рятувальників та поліції відтіснити із небезпечної зони людей, багато хто залишається на місці. Вони допомагають МНС розбирати завали, боротися з вогнем і приводять до тями постраждалих.

У соцмережах поширилися чутки про смерть 5-річної дівчинки, яка постраждала під час вибуху, однак у МОЗ спростували цю інформацію. За даними відомства, підтверджена смерть одного чоловіка середнього віку.

Як повідомив прессекретар медичного центру "Пресвятої Богородиці" Геворг Дердзян, п'ятирічна дівчинка, яка постраждала під час вибуху в Єревані перебуває у реанімації, але загрози життю немає. Стан дитини стабільний.

Підписуйтесь на розсилку Суспільного — головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок