У "Черкасиводоканалі" розповіли, як передати показники онлайн

У "Черкасиводоканалі" розповіли, як передати показники онлайн

Комунальне підприємство "Черкасиводоканал" запровадило онлайн-сервіси для передачі показників лічильників води. Це зробили для зручності містян і покращення їхнього обслуговування у період воєнного стану, зазначили у пресслужбі підприємства.

Для правильного нарахування за спожиті послуги водопостачання та водовідведення необхідно вчасно передавати показники засобів обліку. Робити це слід щомісяця з 25 по 30 (31) число. Передати показники черкащани можуть через Viber-бот, Telegram-бот, особистий кабінет на офіційному сайті підприємства чи через кол-центр.

"Особливо актуальними ці послуги є у період воєнного стану, коли через повітряні тривоги немає можливості в повному обсязі передавати й приймати показники телефоном", – зазначили у пресслужбі.

Як під’єднатися до ботів

Аби під’єднатися до бота, відскануйте QR-код, який розміщений на зображенні, або перейдіть за покликанням на вашому мобільному пристрої: viber://pa/info?uri=che_vodokanal.

Скориставшись одним із варіантів, ви під’єднаєтесь до Viber-бота КП "Черкасиводоканал", до якого буде перенаправлено автоматично. Натиснувши вкладку "Повідомлення", ви побачите привітання. Далі, користуючись підказками Viber-бота, введіть показники водомірів.

Telegram-бот КП «Черкасиводоканал»

Відкрийте мобільний додаток Telegram, у рядку "Пошук" напишіть "КП Черкасиводоканал"» та оберіть канал з відповідною назвою. Після вибору бота відкриється діалог, який слід активувати, натиснувши кнопку "Restart".

Увійти до бота також можна за покликанням: https://t.me/che_vodokanal_bot або відсканувавши QR-код, який розміщений на зображенні.

Особистий кабінет споживача на сайті КП "Черкасиводоканал"

Щоб розпочати користуватися сервісом, необхідно пройти реєстрацію. Після цього ви отримаєте можливість передавати показники водомірів за декількома особовими рахунками та миттєво сплачувати за отримані послуги водопостачання і водовідведення не виходячи з дому. Також Ви зможете переглядати чинні тарифи, наявний баланс та всю історію платежів.

Для реєстрації потрібно перейти за адресою https://my.vodokanal-cherkasy.ck.ua/main/reg/

Працює Call-центр КП "Черкасиводоканал"

0-800-300-410

(0472) 37-72-04, 54-36-45, 63-38-35, 54-49-76, 093-360-49-21, 050-384-63-85.

Графік роботи call-центру: пн-чт – з 8.00 до 17.00; пт – з 8.00 до 16.00.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок