У Сумах прощалися з підполковником Денисом Кобилкіним

У Сумах прощалися з підполковником Денисом Кобилкіним

У Сумах прощалися з підполковником Денисом Кобилкіним
. Суспільне Суми

Денис Кобилкін загинув 28 травня внаслідок артобстрілу в Луганській області через травму, несумісну з життям. Поховали воїна 18 липня на Алеї слави Баранівського кладовища.

У Сумах прощалися з воїном Денисом Кобилкіним
Суспільне Суми

13 квітня підполковника Дениса Кобилкіна нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

"Він проходив службу на посаді командира бригадної артилерійської групи. Денис за покликом серця захищав державу в лавах ЗСУ. Він пішов на війну, щоб захистити свій дім, свою родину, нас з вами і нашу землю", – говорить Ігор Мироненко, офіцер з морально-психологічного забезпечення Сумського обласного територіального центру комплектування.

У Сумах прощалися з воїном Денисом Кобилкіним
Суспільне Суми

Олексій Максименко – військовий товариш Дениса. Розповідає: знайомі були недовго, але за цей час Денис багато чому його навчив і дав цінні поради, за які сьогодні чоловік прийшов подякувати посмертно.

"Сьогодні ми прощаємося з вірним сином України, справжнім патріотом, з мужнім, сильним, незламним чоловіком. Людина, яка нічого не боялася, доблесно боролася за Батьківщину, яка в найважчий, найвідповідальніший момент мужньо стала захищати всіх нас", – каже Олексій Максименко, бойовий товариш загиблого.

"Він був дуже розумним…Ми грали в настільні ігри. Він стратег, гарно запам'ятовував. Поруч із цим був доброю людиною. Відповідальний, просто ідеальний у всьому. Любив Україну, українську землю, українські пісні. У нього така була жага до життя, до того, щоб Україна була вільна", – говорить Тетяна Сема, подруга дружини загиблого.

"Дуже велика втрата. Я не знаю, що робити, як це все відбувається… Але треба захищати свою Батьківщину і обороняти. Цей хлопець був людиною культурною, освіченою, тактовною, приклад для всіх. Таких людей втрачати – велике горе для нас всіх", – каже Олександр Райлян, товариш загиблого.

У Сумах прощалися з воїном Денисом Кобилкіним
Суспільне Суми

30 серпня Денису Кобилкіну мало виповнитися 40 років. У чоловіка залишилися дружина і неповнолітня донька.

Втрати Сумщини

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок