В Одесі затримали групу, яка займалася вимаганням у СІЗО – СБУ

В Одесі затримали групу, яка займалася вимаганням у СІЗО – СБУ

В Одесі затримали групу, яка займалася вимаганням у СІЗО – СБУ
. СБУ

В Одесі СБУ затримала групу людей, яких підозрюють у вимаганні грошей в міському слідчому ізоляторі. Про це повідомило Управління СБ України в Одеській області.

За даними слідства, лідери злочинного угрупування, які перебували у СІЗО, вимагали гроші з арештованих громадян. Також СБУ встановило особистості інших підозрюваних, що діяли на волі. Один з них виявився боєць однієї з територіальних оборон області.

Підозрювані систематично застосовували до арештантів фізичну силу та катування для їх залякування та примушування до виплат "боргів". Навіть у разі звільнення з ізолятора жертви не звільнялись від сплати “данини”. Підозрювані продовжували психологічний тиск та погрожували розправою.

Під час затримання підозрювані чинили опір правоохоронцям та намагались втекти. Співробітники СБУ затримали трьох підозрюваних у середмісті Одеси під час отримання “боргу” у дві тисячі доларів від одного з арештантів. Тепер їм загрожує від трьох до семи років ув’язнення за ч. 4 ст. 189.Вимагання, вчинене з погрозою вбивства чи заподіяння тяжких тілесних ушкоджень

Слідчий ізолятор
СБУ

Читайте також

  • В Одеській області викрили групу, яка привласнила майже 5 млн дитячих соцвиплат – поліція
  • Одеського коміка звинувачують в привласнені коштів, які збирали на авто для ЗСУ
  • В Одесі затримали чоловіка, який вигукував гасла на підтримку РФ
На початок