На Черкащині розкрили вбивство чотирирічної давнини

На Черкащині розкрили вбивство чотирирічної давнини

На Черкащині розкрили вбивство чотирирічної давнини
. Фото Головного управління Нацполіції у Черкаській області

На Черкащині поліцейські розкрили вбивство, яке сталося у 2018 році. Про це Суспільному повідомила речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк.

За словами речниці, убитій жінці було 74 роки.

"У середині вересня 2018 року до поліції Смілянщини звернулася місцева жителька, яка розповіла, що її 74-річна знайома декілька днів не виходить на зв'язок. Літню жінку з травмами знайшли мертвою в одному з офісів", — розповіла Зоя Вовк

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань тоді внесли за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

"Поліцейські почали перевіряти коло зав’язків жінки. Вони зібрали об'єктивні докази, які вказують на те, що до вбивства причетний 49-річний чоловік", — додала речниця.

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці виявили у нього вдома травматичний пістолет з ознаками перероблення та набої.

На Черкащині розкрили вбивство чотирирічної давнини
Колаж Суспільне, фото Головного управління Нацполіції області

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Разом з цим, вирішується питання щодо оголошення йому про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

У разі, якщо його провину доведуть, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок