На Черкащині судитимуть чоловіка, який зберігав дитячу порнографію

На Черкащині судитимуть чоловіка, який зберігав дитячу порнографію

На Золотоніщині 40-річний чоловік зберігав вдома відео порнографічного характеру за участі дітей. Йому повідомили про підозру, розповіли Суспільному у пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

За даними пресслужби, на персональному комп’ютері 40-річного жителя Золотоніщини поліцейські знайшли відеофайли, які згідно з висновком експерта є дитячою порнографією.

Чоловіку повідомили про підозру, зазначили у пресслужбі. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 301-1умисне зберігання дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження Кримінального кодексу України.

За скоєне передбачене покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження воліПередбачає утримання особи в спеціальних виконавчих установах відкритого типу, без ізоляції від суспільства і з обов'язковим залученням засудженого до роботи на строк до п’яти років, або позбавлення воліЦе такий вид покарання, при якому людина повністю ізолюється від суспільства в установах закритого типу на строк від двох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок