Росія кинула додаткові сили на штурм Лисичанська

Росія кинула додаткові сили на штурм Лисичанська

Росія кинула додаткові сили на штурм Лисичанська
. Національна Поліція

Лисичанськ зазнає постійних авіаударів: росіяни руйнують інфраструктуру тажитловий фонд. Упродовж доби знищили відділ поліції, пошкоджено територію нафтопереробного заводу. Армія РФ обстрілює місто з усіх наявних видів озброєння. Ворог не полишає намірів блокувати Лисичанськ та взяти під контроль ділянку автошляху Лисичанськ-Бахмут.

Росіяни ведуть наступ поблизу Верхньокам’янки та штурмові дії поблизу Лисичанського нафтопереробного заводу. По території підприємства та у районі Вовчоярівки було завдано авіаудари. Повністю знищено приміщення відділку поліції.

"З різних боків постійно йдуть намагання прорватись у місто з боку російської армії. Там тримають лінію оборони наші війська. Місто постійно хаотично обстрілюється. Розбита уся інфраструктура, достатньо важко дістатись в місто або виїхати з міста. З цим пов’язана проблема постачання гуманітарних вантажів. Ми завезли завчасно достатньо медикаментів у наші лікарні, завезли достатньо фільтрів ручних і таблеток для очищування води. Усі дороги завалені осколками й будь-який проїзд автотранспорту ускладнений", – розповідає начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у відео"24 каналу".

За минулу добу рятувальники підвезли до Лисичанська 8 тонн води та 300 кг продуктових наборів.

Що відомо

  • Поранених у Лисичанську людей шпиталізують по всій Україні — Гайдай
  • На околицях Лисичанська тривають бої, в місті залишається 15 тисяч цивільних — Гайдай
  • Збройні формування РФ продовжують наступ на Бахмутському напрямку, досягнувши часткового успіху та посиливши своє угруповання військ.
  • Російські окупанти кинули багато резервів техніки та особового складу для захоплення Лисичанська. Навколо міста тривають бої.
  • Станом на ранок 28 червня російські окупаційні війська штурмують Лисичанськ з півдня та південного заходу. Бої тривають між Вовчоярівкою та нафтопереробним заводом.
  • 27 червня російські військові обстріляли з "Ураганів" натовп людей у Лисичанську. Щонайменше вісім загиблих та понад 20 поранених.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook та Instagram

На початок