Внаслідок обстрілів Сумщини військовими РФ двоє людей загинули, троє — поранені

Внаслідок обстрілів Сумщини військовими РФ двоє людей загинули, троє — поранені

Внаслідок обстрілів Сумщини військовими РФ 28 червня двоє людей загинули, троє — поранені. Про це повідомив голова ОВА Дмитро Живицький.

За його інформацією, після 10.00 військові РФ почали обстрілювати Краснопільщину та населені пункти Великописарівської громади.

"Були авіаційні обстріли: росіяни запустили близько 20 ракет з гелікоптерів, які не перетинали лінію державного кордону. Били по Краснопільській та Миропільській громаді", — зазначає він.

Після 11.00 орки відкрили вогонь з реактивних систем залпового вогню "Град", 30 влучань по Краснопільщині.

З опівдня знову били по селах Краснопільської громади, близько 50 артилерійських пострілів із САУ. Також вели вогонь з кулеметів та станкового гранатомета.

Близько 14.00 росіяни знову били з артилерії по Краснопільській громаді — близько 30 влучань.

Після 18.00 — ще понад 50 ударів з реактивних систем залпового вогню по різних населених пунктам громади. На одне із сіл Великописарівської громади безпілотник скинув вибухові пристрої.

Читайте також

  • Півтора мільйона збитків зазнала агрофірма у селі Верхня Пожня внаслідок обстрілів російськими військовими. Пошкоджені приміщення та сіно.
  • У Славгороді, що на Краснопільщині, в результаті обстрілів мешканці лишилися без майже всієї соціальної інфраструктури. Це — школа, амбулаторія, Будинок культури.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок