РФ намагається відновити наступ на Слов'янськ — ISW

РФ намагається відновити наступ на Слов'янськ — ISW

РФ намагається відновити наступ на Слов'янськ — ISW
. Фото: УНІАН

Російські війська продовжували вести наземні наступи в районі Сєвєродонецька, але українські захисники зберігали контроль над промисловим районом міста станом на 11 червня. Про це йдеться в аналітичному звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Крім того, за даними аналітиків, російські війська, ймовірно, відновили спроби відрізати трасу Т1303 Гірське-Лисичанськ і почали невдалий штурм населених пунктів уздовж траси Т1302 Бахмут-Лисичанськ.

Російські війська продовжували штурм населених пунктів на південний захід і південний схід від Ізюма, намагаючись відновити наступ на Слов’янськ, йдеться в аналітичному звіті.

Українські сили 11 червня, ймовірно, відновили контрнаступ на північний захід від Херсона, південніше від попередніх операцій, зазначили аналітики. Російська окупаційна влада розповсюдила першу партію російських паспортів у Херсоні та Мелітополі, йдеться у звіті.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 109. Текстовий онлайн

Russia invades Ukraine — live updates from Suspilne 3.0

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок