Медколедж у Глухові на Сумщині припиняє набір студентів

Медколедж у Глухові на Сумщині припиняє набір студентів

Медколедж у Глухові на Сумщині припиняє набір студентів
. Фото: Facebook "Глухівський фаховий медичний коледж"

Комунальний заклад Сумської обласної ради "Глухівський фаховий медичний коледж" на наступний навчальний рік не отримав місць державного замовлення. Тож, нового набору студентів не буде. Про це повідомила в.о. директора коледжу Тереза Терещенко.

Заклад знаходиться в стадії реорганізації згідно з рішенням Сумської обласної ради від 23 липня 2021 року. Студенти 2, 3, 4 курсів будуть продовжувати навчання, зазначають у коледжі.

"Зараз у нас 164 студенти, буде 45 випускників. Планували, що цьогорічний набір буде 65 студентів. Ми повністю забезпечені викладацьким складом, деякі викладачі працюють у місцевій лікарні. Вона поряд, тож і студенти можуть там займатися. У нас є свій гуртожиток, житловий сектор для викладачів. Тобто, ми готові працювати далі", – говорить Василь Сердюк, інженер з охорони праці Глухівського медичного коледжу.

Цьогоріч навчальному закладу виповнюється 90 років. Це один з п'яти коледжів Сумської області, що навчає медиків. Також медколеджі є в Сумах, Лебедині, Шостці та Конотопі.

Читайте також

  • Анна Пилипейко просить звільнити її з посади секретаря Шосткинської міської ради
  • Зруйновану обстрілами бібліотеку у селі Солдатське на Сумщині відновили
  • На Сумщині планують надавати грошову компенсацію малому бізнесу, котрий підтримує ЗСУ

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок