МЗС очікує на довідку про стан психічного здоров’я угорського спікера

МЗС очікує на довідку про стан психічного здоров’я угорського спікера

МЗС очікує на довідку про стан психічного здоров’я угорського спікера
. Фото: УНІАН

МЗС України очікує на оприлюднення спікером парламенту Угорщини Ласло Кевером довідки про стан його психічного здоров’я. Подальша оцінка слів пана Кевера напряму залежить від висновку, зафіксованому в довідці. Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

"А якщо брати ширше, то, на превеликий жаль, угорські політики наполегливо продовжують поливати брудом Україну та відбілювати злочини Росії. Така позиція не дивує, адже історично Угорщина вже не раз орієнтувалася на сторону зла", — зазначив Ніколенко.

Раніше спікер парламенту Угорщини Ласло Кевер заявив про "психічні проблеми" у президента України Володимира Зеленського, який рішуче, іноді жорстко просить партнерів про підтримку. Про це він сказав в інтерв’ю до Дня національної єдності Угорщини.

Війна. Усі останні новини

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 102. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок