У Білорусі продовжили перевірку бойової готовності війська до 11 червня — Генштаб

У Білорусі продовжили перевірку бойової готовності війська до 11 червня — Генштаб

У Білорусі продовжили перевірку бойової готовності війська до 11 червня — Генштаб
. Фото: Міноборони Білорусі

До 11 червня 2022 року продовжено терміни проведення перевірки бойової готовності підрозділів збройних сил Республіки Білорусь. Про це інформує Генштб ЗСУ у ранковому зведенні 5 червня.

"У рамках зазначених заходів у Брестській області проведено контрольно-тактичне заняття з підрозділами однієї з бригад сил спеціальних операцій збройних сил Республіки Білорусь. Відпрацьовані питання дій підрозділів у міських умовах, а також подолання водної перешкоди", — йдеться у повідомленні.

Що відомо

  • Російське військо продовжує завдавати ракетних та авіаційних ударів по об’єктах військової та цивільної інфраструктури на території України, зокрема у Києві. Російські військові перегрупувалися і почали наступати на Слов'янському напрямку. На Сєвєродонецькому напрямку окупанти за підтримки артилерії ведуть штурмові дії у Сєвєродонецьку, контролюють східну частину міста. Про це повідомляє Генштб ЗСУ у ранковому зведенні 5 червня.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 102. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок