В Одесі може подорожчати вартість проїзду у маршрутках

В Одесі може подорожчати вартість проїзду у маршрутках

Ексклюзивно
В Одесі може подорожчати вартість проїзду у маршрутках
. Одесская жизнь

Найближчим часом в Одесі вартість проїзду у маршрутних таксі може збільшитися. Про це кореспондентам Суспільного сказав директор департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху Одеської міської ради Артем Сидоренко.

За його словами, після перерахунку вартості проїзду, ціна може збільшитися до 15 гривень. Вартість проїзду на електротранспорт у місті лишиться незмінною. Доцільність підвищення вартості наразі розглядають:

"На сьогодні ми всі знаємо вартість палива, яка підвищилася більше ніж на 50%. Я знаю, що Київ підняв вартість, Львів підняв, або сьогодні підніме. Ми поки що займаємося розрахунками, за результатами розрахунків буде видно. Я не виключаю таку можливість, що і ми піднімемо. Тому що паливо зросло у вартості, і власникам автотранспортних засобів, я кажу про громадський транспорт, потрібно якось жити і виживати".

У міськраді повідомили про те, що в даний час ведуться розрахунки з обґрунтування вартості проїзду з урахуванням підвищення витрат на паливно-мастильні матеріали.

Що відомо

  • З 21 травня у столичних маршрутках зросли ціни на проїзд. Максимальний тариф – 15 гривень.
  • Основна причина подорожчання вартості проїду – дефіцит пального. Це також спричинило і скорочення кількості рухомого складу до 50%.

Читайте також

  • Дев’яносто восьмий день війни. Хроніка подій в Одеській області
  • Зміна формату оборони Одеси – у міськраді пояснили чому прибрали з центру захисні споруди
  • В Одесі розпочали обкатку оновленого трамвайного полотна біля "Привозу"

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок