Вісімдесят дев'ятий день війни. Хроніка подій в Одеській області

Вісімдесят дев'ятий день війни. Хроніка подій в Одеській області

Вісімдесят дев'ятий день війни. Хроніка подій в Одеській області
. ВМС ЗСУ

Вночі з 22 на 23 травня в Одесі та області був оголошений сигнал повітряної небезпеки. Він лунав майже годину. Про події в Одеському регіоні під час війни читайте у хроніці Суспільного.

23:29. "Там є сторож, директор є, вчителі". Директорка департаменту освіти та науки Одеської міськради Олена Буйневич спростувала інформацію Міноборони РФ про розміщення на території шкіл Суворовського району зброї, артилерії та бронетехніки. Для того, аби надати докази, вона закликала містян зробити фотографії території шкіл № 40, №17 та № 14.

19:19. Військові одеського гарнізону ОК "Південь" зіграли у мініфутбол. Протягом трьох днів вісім команд змагалися між собою за звання кращої.

18:55. До Одеси надійшли нові марки з російським кораблем. Їх можна придбати у відділеннях Укрпошти, а також за допомогою інтернет-майданчиків.

18:13. Речник ДПСУ Андрій Демченко розповів Суспільному, чому раніше автором фрази до російського корабля на острові Зміїний вважали іншого військовослужбовця.

17:26. У боях на Луганщині загинув 24-річний військовослужбовець з села Пасицели Одеської області. Павло Бардаховський виконував бойове завдання у Сєвєродонецьку. Він був навідником.

17:02. В Одесі та області відбій тривоги!

16:23. Справжнього автора фрази про російський корабель на острові Зміїний повернули з російського полону. Ім'я українця поки що не розкривають.

16:01. В Одесі та області повітряна тривога!

15:31. На Одещині затримали заступника начальника обласного відділу поліції. Його підозрюють в отриманні 5 тис. дол. хабаря.

14:52. Корабельне угруповання РФ в північно-західній частині Чорного моря продовжує блокувати судноплавства і нести загрозу нанесення ракетних ударів.

"Вірогідність проведення будь-яких операцій навколо Зміїного та висадки десанту штормова погода дещо знизила, але загальна обстановка не виключає їх повністю", – сказав офіцер ОК "Південь" Владислав Назаров.

Він також повідомив про те, що обстановка на Бессарабському напрямку стабільно напружена, втім контролюється українськими військовими. На території "ПМР" значних переміщень військ РФ не фіксується.

12:30. Вчора на проспекті Небесної Сотні в Одесі невідомий чоловік зірвав прапор України та викинув його у смітник. Під час спілкування із правоохоронцями затриманий висловлював підтримку РФ – речниця Патрульної поліції області Алла Марченко.

11:47. На Одещині сапери морської піхоти тренувалися підіймати та знешкоджувати міни.

1:29. На підтримку корабельного угруповання РФ в Чорному морі із Севастопольської бухти висунувся фрегат "Адмірал Макаров". Вірогідність ракетних ударів підвищується – ОК "Південь".

1:23. В Одесі та області відбій тривоги!

00:33. В Одесі та області повітряна тривога.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок