Людей знову евакуювали: у Луцьку повторно диміла квартира, де загинув чоловік

Людей знову евакуювали: у Луцьку повторно диміла квартира, де загинув чоловік

Людей знову евакуювали: у Луцьку повторно диміла квартира, де загинув чоловік
. Фото: управління Державної служби надзвизайних ситуацій Волині

На вулиці Даньшина, 1 у ніч на 19 травня вдруге відбулося задимлення в квартирі, яка напередодні горіла. Рятувальники знову евакуювали жителів кількох поверхів, – розповів Суспільному речник Державної служби надзвичайних ситуацій Волині Володимир Нестеров.

Повідомлення про повторне загоряння у тій же квартирі, яка вже горіла вночі 18 травня, надійшло о 04:23.

На момент приїзду рятувальників у квартирі нікого не було, можливо задимлення відбулося від необережно викинутого недопалка з балкона іншого поверху, — каже Володимир Нестеров.

Пожежники знову евакуювали людей, які мешкають на третьому-п'ятому поверхах цього будинку. Всього з задимленого будинку вивели 23 людини, з яких дев'ятеро – діти.

Задимлення вдалось ліквідувати, — каже речник управління Державної служби надзвичайних ситуацій Волині.

Що відомо

  • Напередодні, 18 травня, у Луцьку на вулиці Даньшина відбулась пожежа у квартирі п'ятиповерхового будинку. У ній загинув 45-річний чоловік, якій проживав у квартирі, де зайнялося. З багатоповерхівки рятувальники евакуювали 20-х людей, серед яких було троє дітей.
  • Під час пожежі 18 травня, на Даньшина, 1 було сильне задимлення, люди втрачали свідомість. Сусіди загиблого в пожежі лучанина розповіли, як рятувалися.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Волині.

На початок