Війська РФ обстрілювали з мінометів територію двох громад на Сумщині

Війська РФ обстрілювали з мінометів територію двох громад на Сумщині

Територію двох громад на Сумщині - Есманської та Глухівської - війська Росії обстрілювали з мінометів увечері 4 травня. Постраждалих людей внаслідок обстрілів немає, повідомили на сторінці Facebook голови обласної військової адміністрації Дмитра Живицького.

У Глухівській громаді, поблизу села Сопич, зафіксували 20 мінометних обстрілів. В Есманській - 18 обстрілів поблизу сіл Бачівськ та Товстодубове.

Увечері 4 травня в Генштабі ЗСУ повідомили, що поблизу українсько-російського кордону у районі села Козіне Курської області утримуються підрозділи 90-ї танкової дивізії Центрального військового округу. "Не виключається активізація обстрілів по території Сумської області", - йдеться в повідомленні ЗСУ.

Що відомо

  • В ніч на 4 травня російські військові обстріляли прикордонні райони Сумщини поблизу Юнаківки та Могриці.
  • Прикордонне село Уланове обстріляли російські військові 4 травня близько 3:00.
  • 3 травня з території РФ обстрілювали прикордонні села на Сумщині: о 12.00 було 8 мінометних пострілів на околицях села Білокопитове Глухівської громади, о 18.00 на околиці села Шалигіне Шосткинського району прикордонники зафіксували розриви 8 ракет, о 19.30 — 5 мінометних пострілів по околицях села Заруцьке.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок