Начальником юридичного відділу окупаційної влади Каховки призначили ексробітника військомату

Начальником юридичного відділу окупаційної влади Каховки призначили ексробітника військомату

Начальником юридичного відділу окупаційної влади Каховки призначили ексробітника військомату
.

На Херсонщині начальником юридичного відділу окупаційної влади Каховки призначили Олександра Сухомлина. Він є колишнім співробітником Каховського об’єднаного військкомату.

Про це повідомив центр журналістських розслідувань, посилаючись на анонімні джерела у місті.

Олександр Сухомлин працював начальником відділу військового обліку та бронювання Каховського військкомату, був заступником голови міської комісії з питань проведення перевірок стану військового обліку призовників та військовозобов’язаних.

Восени 2018 року його та ще одного співробітника військкомату викрили на отриманні хабара у 800 доларів за звільнення від призову від одного з призовників. Олександру Сухомлину вдалось уникнути покарання, він був оштрафований на 25,5 тисяч гривень. Обвинувальний вирок був винесений головному спеціалісту відділу комплектування. Олександр Сухомлин звільнився через деякий час з військкомату і влаштувався юристом у комунальне підприємство. Але досить швидко його звільнили за некомпетентність.

Що відомо:

  • 24 лютого війська РФ перетнули кордон України і розпочали масштабне вторгнення. На Херсонщині кілька днів йшли бої. 1 березня війська окупантів зайшли в Херсон.
  • 24 лютого головну споруду Північно-Кримського каналу та Каховську ГЕС на території Херсонської області захопили окупанти. Каховка, Таврійськ та Нова Каховка з першого дня війни опинились в тимчасовій окупації.
  • 1 квітня військові РФ призначили так званого "керівника" Каховки. Ним став ексдепутат Херсонської обласної ради Павло Філіпчук.
  • "Нова Каховка - це Україна". Місцевих жителів кличуть на мітинг 9 травня

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок