Як працює дитяча поліклінка Луцька у час карантину

Як працює дитяча поліклінка Луцька у час карантину

Як працює дитяча поліклінка Луцька у час карантину
. UA:Волинь

Лікарі дитячої поліклініки Луцька приймають пацієнтів у звичному режимі. Відвідувачів за останні два тижні – поменшало, - розповіла заступниця медичного директора поліклініки Наталія Кеда. За час карантину у 20-30 разів зменшилась кількість дітей, яким роблять щеплення. Це – 10 пацієнтів щодня.

При вході до дитячої поліклініки на проспекті Волі усім відвідувачам вимірюють температуру і просять дезінфікувати руки.

Заступниця медичного директора Луцької дитячої поліклініки Наталія Кеда: "Це для того, щоб розмежувати пацієнтів, які з підозрою на коронавірусну інфекцію, мають якісь прояви даної інфекції, зокрема, високу температуру тіла, гарячку."

Заступниця медичного директора поліклініки Наталія Кеда каже, що до карантину педіатри щодня приймали до 600 дітей, нині – близько сотні. Більшість консультують онлайн.

Заступниця медичного директора Луцької дитячої поліклініки Наталія Кеда: "Лікарі-педіатри працюють у дві зміни, тобто, медична допомога дітям надається з 8-ї години ранку до 20-ї години вечора. Зараз пусті коридори, тому що значно зменшився потік пацієнтів, за медичною допомогою можна записатися онлайн."

Зі слів лікарки, приймають дітей усі вузькопрофільні лікарі, які працюють в поліклініці. Немає, каже, ендокринолога, він на лікарняному. Педіатриня Світлана Бахолдіна розповіла: щойно вона проконсультувала батьків дитини, якій вирішили зробити щеплення.

Педіатриня Світлана Бахолдіна: "Для того, щоб захистити її від всіх хвороб, які в даному випадку, коклюш, дифтерія, правець плюс хіп-інфекція, що зараз актуально. Батьки вислухали мене, задавали питання і погодилися. Не прививати –це погано на сьогоднішній день. Мало того, що є проблема з коронавірусом, а є ще хвороби, вони нікуди не поділись."

Батьки дитини, яку вакцинували, говорити з журналістами відмовилися.

На початок