На Вінниччині пролунали вибухи, є загиблі. Що відомо

На Вінниччині пролунали вибухи, є загиблі. Що відомо

На Вінниччині пролунали вибухи, є загиблі. Що відомо
. Фото очевидців

25 квітня близько 8:30 на Вінниччині під час повітряної тривоги пролунали кілька вибухів. Інформацію підтвердив очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

За його словами, ракетний обстріл відбувся у Жмеринці та Козятині. Внаслідок вибухів є загиблі та травмовані. На місці подій проводяться рятувальні роботи фахівцями ДСНС та Нацполіції.

Ситуацію прокоментував очільник Укрзалізниці Олександр Камишін. За його словами, під обстріл потрапили п'ять залізничних станцій у центрі та на заході України, є травмовані.

Крім того, поїзди, що прямують на дільницях Шепетівка — Козятин, Жмеринка — Козятин, Козятин — Фастів, затримали. Через пошкодження тягових підстанцій відсутня напруга, — повідомляють в Укрзалізниці.

Козятинська міська голова Тетяна Єрмолаєва, на своїй сторінці у фейсбук закликала не обговорювати злочин і повідомила про те, що на місці працюють спеціалісти.

У Жмеринці, де сталося одне з влучання, приборкали пожежу. Тривають роботи з відновлення інфраструктури, повідомив міський голова Жмеринки Анатолій Кушнір.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 61. Текстовий онлайн

Russia invades Ukraine — live updates from Suspilne 2.0

Війна. Усі новини
На початок