Співробітники СММ ОБСЄ потрапили у полон до росіян на сході України

Співробітники СММ ОБСЄ потрапили у полон до росіян на сході України

Співробітники СММ ОБСЄ потрапили у полон до росіян на сході України
. Фото: УНІАН

Співробітники Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) в Україні потрапили в полон до російських військових на сході України. Зараз ОБСЄ докладає зусиль, щоб їх звільнити. Про це ОБСЄ повідомляє у Twitter.

“ОБСЄ вкрай стурбована тим, що ряд членів національної місії СММ ОБСЄ були позбавлені волі в Донецьку та Луганську, і використовує всі доступні канали для сприяння їхньому звільненню”, — йдеться у повідомленні.

Раніше Велика Британія в ОБСЄ заявила про взяття російськими військовими у полон співробітників СММ на тимчасово окупованій території України у Донецькій області. Про це заявила заступниця голови делегації Великої Британії в ОБСЄ Дейрдре Браун.

Що відомо

  • В Донецькій області 22 квітня, внаслідок обстрілів російських військових загинули троє мирних жителів: у Мар’їнці, Зеленому Полі та Новоселівці Другій.
  • За добу на Донбасі знищено 45 одиниць техніки РФ.
  • Російська армія важкою артилерією руйнує інфраструктуру Донеччини.
  • Російська армія руйнує лікарні та школи Донеччини.
Війна. Усі останні новини

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 60. Текстовий онлайн

Russia invades Ukraine — live updates from Suspilne 2.0

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок