П'ятдесят дев'ятий день війни. Хроніка подій в Одеській області

П'ятдесят дев'ятий день війни. Хроніка подій в Одеській області

П'ятдесят дев'ятий день війни. Хроніка подій в Одеській області
. 28 бригада ім. Лицарів Зимового Походу

О 23 годині 22 квітня в Одесі та області оголосили повітряну тривогу. Сигнал небезпеки лунав майже 20 хвилин. Про події в Одеському регіоні під час війни читайте у хроніці Суспільного.

22:17. В Одесі чутно вибухи

22:07.

22:06. В Одесі та області повітряна тривога

21:45.

21:38. РФ заявила, що Україна планує провокацію із застосуванням отруйних хімічних речовин у порту "Южний" для звинувачення російських військ. Речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив Суспільному, що такі заяви – це психологічний тиск.

21:23. Зеленський прокоментував загрозу з Придністров'я: "Щодо Придністров'я. Щодо Молдови. Чи може статися така сама трагедія, як у Маріуполі ? Так, може. Тисячі танків, тисячі броньованої техніки. Складна ситуація. Накопичування з боку РФ навколо наших кордонів, вже на нашій території. Так, вони хочуть проробити коридор і мати питну воду до Криму".

21:18.

20:45. Унаслідок ракетного удару по Одесі загинули вісім людей, заявив Зеленський на пресконференції. Натомність ДСНС Одещини повідомляє про сімох загиблих.

19:51. Вісім травмованих внаслідок ракетного удару людей наразі перебувають у міській лікарні №11. У всіх середній ступінь важкості, пацієнтам надають необхідну допомогу — повідомив Суспільному директор лікарні Микола Турчин

19:42. Поліція просить потерпілих внаслідок ракетного удару та їхніх родичів, які втратили зв’язок з рідними, звертатися за телефоном чергової частини: 779-49-61

19:39. Під час обстрілу ракета потрапила на територію одного з кладовищ Одеси.

19:03. Кількість загиблих внаслідок влучання ракети у будинок зросла до шести – ДСНС Одещини.

19:00. Внаслідок ракетного удару по Одесі рух трамвайних маршрутів №3,13,27 тимчасово призупинено – міськрада.

18:40. За фактом ракетного обстрілу Одеси Нацполіція відкрила кримінальне провадження за статтею порушення законів та звичаїв війни – начальниця відділу комунікації відомства Любов Гордієвська.

17:40. Вісьмох людей доправили до лікарень, їм надають медичну допомогу — пресслужба міськради

17:16. За попередніми даними, внаслідок ракетного удару 18 поранених та 5 загиблих, серед них тримісячна дитина — голова ОП Андрій Єрмак

17:05. Внаслідок ракетного удару по Одесі є загиблі та травмовані, кількість уточнюється. Під завалами перебувають люди, розбір триває — начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил охорони та оборони Півдня України Наталя Гуменюк.

16:37. 23 квітня над Одесою знищили дві російські крилаті ракети та два БПЛА оперативно-тактичного рівня. Про це повідомили у повітряному командуванні "Південь". Там зазначили, що ракети були запущені російськими літаками з акваторії Каспійського моря. Утім дві інші російські ракети вразили військовий об’єкт та два житлові будинки.

16:19.

16:03. В оперативному командуванні "Південь" наголошують на ймовірності повторного ракетного удару і просять не публікувати фото та відео з місця влучення протягом трьох годин

15:12. В Одесі та області відбій тривоги!

15:09. По Одесі нанесено ракетний удар. Є влучання в об'єкти інфраструктури. Небезпека не минула! – ОК "Південь".

14:49. В Одесі пожежа, пошкоджений житловий будинок.

14:30. В Одесі чутно вибухи.

14:27. На потреби ЗСУ прокуратура Одещини скерує майже 700 тисяч грн застави підозрюваних.

13:20. В Одесі та області повітряна тривога!

13:14. П'ятеро друзів з Одеси, які до війни займались ремонтом та меблями, зараз виготовляють польові буржуйки для передової та населення. За місяць вони зробили 145 печей.

Про те як вони налаштували виробництво читайте тут.

11:40. До свята Великодня в Одесі організували майстер-клас для дітей. Вони прикрашали паски та розмальовували писанки, які потім передали військовим.

10:11. Вчора у Приморському районі Одеси патрульні зупинили чоловіка, який виявився громадянином РФ. У його телефоні поліцейські знайшли фотографії з символікою Росії та зв’язки з абонентами тієї країни – речниця Патрульної поліції Одещини Алла Марченко.

7:52. Ніч в Одесі та області пройшла без обстрілів. В регіоні триває контрдиверсійна операція – речник ОВА Сергій Братчук.

"Субмарини РФ вийшли на патрулювання у Чорне море. Вони озброєні крилатими ракетами" – сказав він.

Сергій Братчук також закликав мешканців Одещини не нехтувати сигналами повітряної тривоги під час Великодня.

7:09. Кораблі РФ в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують ізолювати район бойових дій та ведуть розвідку – Генштаб ЗСУ.

23:19. Одеса та область – відбій тривоги

23:00. В Одесі та області повітряна тривога!

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок