OnlyFans перестає обслуговувати російських творців контенту

OnlyFans перестає обслуговувати російських творців контенту

OnlyFans перестає обслуговувати російських творців контенту
. Фото: Nikolas Kokovlis/NurPhoto via Getty Images

Англійська платформа для продажу контенту для дорослих OnlyFans перестає обслуговувати російських творців контенту. Облікові записи та платежі російських творців контенту “тимчасово призупинені”, йдеться у заяві OnlyFans для Motherboard.

“Через подальше посилення обмежень на оплату в Росію та з Росії OnlyFans більше не може належним чином обслуговувати нашу російську спільноту авторів. Тому ми вживаємо заходів для тимчасового призупинення облікових записів, з яких надходять платежі в Росії”, — йдеться у заяві компанії.

Що відомо

  • Президент України Володимир Зеленський повідомив, що план санкцій проти РФ, розроблений українськими і міжнародними експертами, передбачає, що Росія втратить можливість фінансувати війну проти України. Про це Зеленський сказав під час вечірнього звернення 20 квітня.
  • 20 квітня представники Marvel розіслали російським партнерам листа з повідомленням про те, що з літа призупиняють співпрацю на "невизначений термін".
  • Криптобіржа Binance обмежить доступ користувачам з Росії.
  • Підсанкційні банки РФ не можуть випускати карти UnionPay, щоб росіяни могли платити за кордон.
Війна. Усі останні новини

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 58. Текстовий онлайн

Війна на околицях Києва та життя в столиці. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок