Через обстріли минулої доби знеструмлено понад 3 тисячі абонентів Пологівського р-ну

Через обстріли минулої доби знеструмлено понад 3 тисячі абонентів Пологівського р-ну

Через обстріли минулої доби знеструмлено понад 3 тисячі абонентів Пологівського р-ну
. Фото з Facebook-сторінки Запоріжжяобленерго

Внаслідок обстрілів минулої доби без електропостачання залишились понад тисяча домогосподарств на території обслуговування Оріхівського РЕМ. Також через бойові дії без електрики абоненти міста Пологи та чотири населені пункти Пологівського району.

Про це повідомили 18 квітня у Запорізькій військовій адміністрації.

"Протягом минулої доби через активні бойові дії додалося руйнувань в Оріхівських електромережах, внаслідок чого без енергопостачання залишилися ще понад 1 000 домівок", - йдеться в повідомленні.

Також у ніч з 17.04.2022 на 18.04.2022 через пошкодження внаслідок бойових дій повітряних ліній та обладнання, знеструмлено домівки у 2 730 абонентів у м. Пологи та чотирьох населених пунктах Пологівського району. В облвійськадміністрації повідомляється, що відновити електропостачання планується сьогодні ж.

Як раніше повідомили в Запорізькій ОВА, протягом доби 17 квітня російські військові з "Градів" обстрілювали населені пункти Гуляйполе, Новоандріївка, Білогір’я, Червоне, Павлівка, Малинівка, Приютне, Кам’янське, Оріхів, Мала Токмачка.

Що відомо

  • Загалом станом на 18 квітня, через пошкодження ліній електропостачання, опор та обладнання без електропостачання залишаються 25 681 абонент у 75 населених пунктах Запорізької області.

Читайте також: На Оріхівщині російські військові продовжують обстрілювати населені пункти

Військові РФ обстріляли Гуляйполе, Оріхів та Пологи: серед постраждалих є дитина

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber або в Telegram

На початок