Американські сатаністи запропонували допомогу своїм представникам з України

Американські сатаністи запропонували допомогу своїм представникам з України

Американські сатаністи запропонували допомогу своїм представникам з України
. thesatanictemple / Instagram

Сатанинський храм Сатанинський храм (The Satanic Temple) — американська група громадських активістів, яка має статус релігійної організації та використовує сатанинську символіку для пропаганди егалітаризму (концепція, що пропонує створення суспільства з рівними можливостями з управління і доступу до матеріальних благ всім його членам) та соціальної справедливості. Група займається громадською діяльністю, політичним лобіюванням і висміюванням відносин між державою і християнськими організаціями.(TST) у США пропонує допомогу з житлом та іншими необхідними речами своїм українським представникам, які через війну вимушені були залишити домівки.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Сатанинський храм зазначив, що перед обличчям величезної гуманітарної кризи, що виникла в Україні, швидко надав допомогу кільком своїм членам з України. Також TST створив сайт для пожертвувань для допомоги українським біженцям.

"Ми робимо все можливе, щоб переконатися, що наші члени можуть дістатися до безпечного місця. Будь-які члени, які потребують допомоги, але ще цього не зробили, повинні звернутися якомога швидше", — заявила директорка з операцій TST Ерін Хеліан.

Війна — усі останні новини

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 51. Текстовий онлайн

Війна на околицях Києва та життя в столиці. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок