Луганщину минулої доби російські військові обстріляли 17 разів

Луганщину минулої доби російські військові обстріляли 17 разів

Луганщину минулої доби російські військові обстріляли 17 разів
.

Упродовж минулої доби, 12 квітня, російські військові обстріляли 7 населених пунктів Луганської області. 17 разів відкривали вогонь з різних видів озброєння. Про це повідомила поліція Луганщини.

Правоохоронці додали, що армія РФ обстрілювала Сєвєродонецьк, Рубіжне, Кремінну, Лисичанськ, Новодружеськ, Попасну та Гірське — внаслідок обстрілів є двоє поранених мирних мешканців, пошкоджені багатоповерхівки, зруйновані приватні будинки. Крім цього, в регіоні частково зник мобільний зв'язок.

За інформацією поліцейських, у Сєвєродонецьку пошкоджені дві адміністративні будівлі та приватний будинок, у Лисичанську – 3 приватні будинки, у Кремінній – 6 приватних будинків, 2 у с. Стара Краснянка, 2 приватні та багатоквартирний будинок зруйновані у Попасній, а в Рубіжному 1 приватний будинок.

"Попри обстріли з Луганщини евакуювали 341 людини з міст Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Попасна та Гірської територіальної громади, а також з Кремінної", — йдеться в повідомленні.

Що відомо

  • Як евакуюють людей з Попасної
  • Гайдай закликає жителів Луганщини евакуюватись
  • 13 квітня жителі Донеччини та Луганщини можуть скористатися безкоштовними евакуаційними поїздами. Потяги будуть відправлятись зі Слов'янська, Покровська, Лозової, Новозолотарівки.
  • Гайдай розповів яка ситуація на Луганщині на ранок 13 квітня
  • У Луганській області в містах різна ситуація з похованням загиблих. Десь людей ховають на нових окремих могилах, десь не можуть вивезти тіла і місцеві ховають людей самотужки у власних дворах. Про це розповів голова Луганської ВЦА Сергій Гайдай.
  • За добу на Луганщині від обстрілів армії РФ пошкоджені 12 будинків
  • На Луганщині одна людина загинула в Новодружеську, 10 врятували в Сєвєродонецьку. Російські військові гатять з важкого озброєння по житлових кварталах всіх вільних міст області. Обстріли на території Луганської області тривають.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram та Viber

На початок