Вінничани віддали для ЗСУ гроші, які шість років збирали на ремонт багатоповерхівок

Вінничани віддали для ЗСУ гроші, які шість років збирали на ремонт багатоповерхівок

Сто тисяч гривень на підтримку ЗСУ перерахували співвласники трьох багатоповерхівок у Вінниці. Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Гроші мешканці збирали упродовж шести років. Планували зробити ремонти у будинках.

"До нашої Асоціації "Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків "Європейська" входить два ОСББ – три будинки. Ми маємо свій накопичувальний фонд, який створили для наших потреб. За шість років співвласники зібрали певну суму грошей, яку планували витратити на ремонти у наших ОСББ. Але нині проведення ремонтів – не на часі. Тому вирішили долучитися до підтримки наших Збройних Сил та перерахувати 100 тисяч гривень нашому війську. Усі співвласники таку ідею підтримали", – говорить голова Асоціації ОСББ "Європейська" Сергій.

Своєрідний флешмоб на підтримку ЗСУ активно шириться серед жителів багатоповерхівок. Лише упродовж березня мешканці п’яти багатоповерхівок переводили на потреби армії гроші, що мали використатися для ремонтів. Загалом перерахували вже 200 тис. грн.

Що відомо

  • 50 тисяч гривень віддали на потреби української армії мешканці одного з багатоквартирних будинків на вулиці Брацлавській у Вінниці. Гроші призначалися для заміни вікон у під’їздах.
  • На початку березня 50 тисяч гривень на підтримку ЗСУ передали мешканці ще однієї вінницької багатоповерхівки. Вони планували витратити гроші на заміну системи електропостачання.

Читайте також

  • 165 книг під відкритим небом: у Тульчині вшанували загиблих під час війни дітей
  • "Це наш обов'язок": працівники вінницької СТО безкоштовно ремонтують автівки для захисників

На початок