На Сумщині відбудеться благодійний фестиваль "Схід-рок"

На Сумщині відбудеться благодійний фестиваль "Схід-рок"

На Сумщині відбудеться благодійний фестиваль "Схід-рок"
. Dudka Photographer

9 квітня о 18.00 відбудеться тростянецький фестиваль "Схід-рок". Буде він в онлайн-форматі. Мета фестивалю – зібрати гроші на гуманітарну допомогу жителям Тростянця.

Ведучим благодійного "Схід-року" буде традиційно М'яч Дредбол. Серед виконавців, які співатимуть на благодійному фестивалі – гурти The Hardkiss, Антитіла, Без Обмежень, Воплі Відоплясова, Тартак, Pianoбой, Скрябін, Фіолет, Bahroma та Сергій Бабкін. Список виконавців може поповнитися.

Віртуальний квиток коштує від 100 до 500 грн. Віртуальною сценою будуть зали українського магазину з мережею у понад 800 магазинів. "Кожен куплений квиток на "Схід-рок" – це ваш благодійний внесок", – зазначають організатори фестивалю.

Всю суму, зібрану від продажу квитків, перерахують тростянецькій громадській організації "Центр Європейської інтеграції Слобожанщини". Ці гроші підуть на гуманітарну допомогу Тростянцю.

Що відомо

  • Фестиваль "Схід-рок" існує з 2013 року. Вперше він відбувся у липні в Тростянці. Останні два роки фестиваль не проводили через пандемію коронавірусу.
  • Фестиваль "Схід-рок" останній раз планували влаштвати у Тростянці з 7 по 9 серпня 2020 року.
  • У ньому мали взяти участь гурти "Друга Ріка", "Тараканы!", "Bahroma", "Пасть Крокодила", "Maddison" та інші.
  • "Схід-рок" проводили впродовж семи років поспіль.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок