Окупанти обстріляли Чугуїв на Харківщині: є руйнування

Окупанти обстріляли Чугуїв на Харківщині: є руйнування

Окупанти обстріляли Чугуїв на Харківщині: є руйнування
. Суспільне Харків

У місті Чугуїв Харківської області внаслідок обстрілів є пошкоджені або зруйновані будинки.

Про це Суспільному повідомила Чугуївська міська голова Галина Мінаєва. Скільки саме будівель, вона сказати не змогла.

"Офіційної інформації ще немає від відповідних служб, але так, були обстріли, влучили у промислову зону, там гасять пожежу. Інформації про загиблих та поранених немає", – розповіла міська голова.

Усім необхідним місто забезпечене, каже Мінаєва.

"Гуманітарну допомогу отримуємо і від обласної військової адміністрації, привозять допомогу і волонтери. Працюємо також з нашими земляками, які раніше жили в місті, а зараз переїхали на захід Україну. Вони нам надають допомогу та надсилають ліки. Сьогодні і голова військової адміністрації завіз ліки. Поки що все необхідне, щоб місто могло існувати, є. Магазини працюють, продукти також частково завозяться", – сказала Мінаєва.

За її словами, центральну лікарню та сімейних лікарів, які надають медичну допомогу всім, хто цього потребує, забезпечили необхідним.

"Вони відвідують укриття, та обстежують тих, хто укривається там від обстрілів, у разі необхідності надають медичну допомогу та дають ліки, які є в наявності", – сказала Мінаєва.

"Є таке єднання, всі прагнуть до миру і надають один одному допомогу. Це дуже приємно. Учора і сьогодні люди виходять та прибирають місто, згрібають сухе листі, гілки, сміття. Комунальники виходять прибирають, люди самі виходять прибирають", – додала вона.

Читайте також

Російські окупанти спробували прорвати оборону в районі Ізюма — Генштаб

На початок