Комунальники Харкова під обстрілами прибирають вулиці від знищеної техніки РФ

Комунальники Харкова під обстрілами прибирають вулиці від знищеної техніки РФ

Комунальники Харкова під обстрілами прибирають вулиці від знищеної техніки РФ
. Працівники КП "Харківські тепломережі", березень 2022. Фото: t.me/citykharkivua

Попри обстріли комунальники Харкова прибирають місто від спаленої російської техніки. Мережі лагодять працівники тепломереж та водоканалу.

З вулиць вивозять російську військову техніку, знищену оборонцями міста. Відео роботи комунальників опублікувала пресслужба Харківської міської ради.

Продовжують роботу і працівники комунального підприємства "Харківські тепломережі".

"Робітники локалізують дефекти на внутрішньобудинкових теплових мережах, замінюють пошкоджені обстрілами трубопроводи, а також ремонтують, перевіряють та запускають у роботу котельні, які здатні давати тепло харків'янам. Працюють вдень і вночі", — повідомляє Харківська міська рада.

Бригади підприємства "Харківводоканал" ремонтують мережі у всіх районах міста, повідомили у міськраді із посиланням на начальника управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП "Харківводоканал" Валерія Харлана.

Комунальники реагують на заявки абонентів. Так, харків'яни скаржаться на підтоплені підвали, де від обстрілів ховаються люди.

На 18 березня до комендантської години бригади підприємства запланували відремонтувати 11 стояків у будинках та забезпечити водою 110 квартир.

Що відомо

Читайте також: Харків'ян попереджають про відключення гарячого водопостачання з метою економії
На початок