Протягом 15 березня Харків обстріляли понад 50 разів — Синєгубов

Протягом 15 березня Харків обстріляли понад 50 разів — Синєгубов

Протягом 15 березня Харків обстріляли понад 50 разів — Синєгубов
. Харків, 15 березня 2022 року. Фото: Вячеслав Мавричев/Суспільне

За добу 15 березня російські військові обстріляли Харків понад 50 разів.

Російські війська наносили артилерійські, мінометні обстріли з реактивної системи вогню практично у всіх районах міста, повідомив вранці 16 березня голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Вночі було завдавано удар в один із майданів Харкова. По області та місту за час активних бойових дій ворог використав касетні бомби, крилаті ракети, вакуумні та ракети "Іскандер". При цьому активність ворожої авіації по місту Харків не спостерігалася. Це також заслуга наших ЗСУ", — сказано у повідомленні.

У відеозверненні Синєгубов уточнив, що майдан, в який завдали удару, є символом Харкова. За його словами, за добу російські військові зазнали поразки під Харковом та на Ізюмському напрямку.

"Російський ворог намагався піти штурмом на Харків та селище П'ятихатки, однак ЗСУ завдали значних втрат противнику, ворога відкинули за межі його попередніх позицій. Відбувався бій в Руських Тишках, українські військові змусили противника відступити на свої попередні позиції", — сказав Синєгубов.

Читайте також

У Харкові внаслідок обстрілу РФ зруйнована школа

На початок