Обстріл поблизу зупинки транспорту: у Харкові загинула людина, троє поранені

Обстріл поблизу зупинки транспорту: у Харкові загинула людина, троє поранені

Обстріл поблизу зупинки транспорту: у Харкові загинула людина, троє поранені
. Поранені внаслідок російських обстрілів у коридорах однієї з харківських лікарень, березень 2022 року. Фото: Суспільне Харків

Одна людина загинула, троє отримали поранення внаслідок обстрілу в Індустріальному районі Харкова.

Обстріл стався 13 березня поблизу тролейбусної зупинки на вулиці Шарикова в Індустріальному районі Харкова, підтвердив Суспільному директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта. За його словами, одна людина загинула, трьох поранених доправили до лікарні. Усі цивільні.

Жителі Харкова також повідомлять про влучання російських снарядів у приватні будинки в районі Великої Данилівки вранці 13 березня. Рятувальники мають повідомлення про пожежі, підтвердили Суспільному у пресслужбі ДСНС, але виїхати у цей район та оцінити наслідки обстрілу рятувальники поки не можуть через обстріли.

Минулої доби на Харківщині зафіксували пів сотні обстрілів, повідомив 13 березня голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Через бойові дії не відкрили "зелений коридор" для евакуації жителів Ізюма, повідомив заступник мера Володимир Мацокін. Крім Ізюма, під постійними обстрілами — Салтівка та Рогань у Харкові.

"Щодо оборонних позицій, то наші Збройні сили тримають свої позиції. Вночі були помічені безпілотні апарати ворога, з метою розвитки вони літали... Ми дуже сильно тримаємо оборону Харкова", — сказав Синєгубов.

Читайте також

Російські війська обстріляли газову установку в Ізюмському районі на Харківщині

На початок