В Запорізькій області відновили енергопостачання 7 тисячам споживачів

В Запорізькій області відновили енергопостачання 7 тисячам споживачів

В Запорізькій області відновили енергопостачання 7 тисячам споживачів
. Фото: Суспільне Запоріжжя

"Запоріжжяобленерго" відновило енергопостачання понад 7 тисяч споживачів в Запорізькій області за два дні. На частині територій регіону роботи неможливі через бойові дії

Про це повідомляє пресслужба "Запоріжжяобленерго".

Так за інформацією енергорозподільника, завершуються роботи із відновлення постачання електроенергії у Токмацькому районному відділенні. Протягом доби заживили 2 600 абонентів, станом на 18:00 без напруги лишалося 400 споживачів. Роботи продовжать завтра з ранку.

В селі Орлянське Василівського району відновили електропостачання близько 500 споживачів. Енергетики працювали у команді із фахівцями-саперами ДСНС, оскільки російські війська облаштували там мінні поля. Станом на 18:00 по Василівських мережах без енергопостачання залишаються 9 500 споживачів.

Частину м. Оріхів заживили за резервною схемою, світло отримали близько 2 тисяч споживачів. Проводити будь-які інші аварійно-відновлювальні роботи неможливо через активні бойові дії. Станом на 18:00 по Оріхівському міжрайонному РЕМ (входять Оріхівське та Гуляйпільське районні відділення) знеструмлено близько 30 000 споживачів.

Так само через активні бойові дії неможливо відновити енергопостачання в Пологівських, Більмацьких та Розівських електромережах. Станом на 18:00 07.03.2022 кількість домівок, чиє енергопостачання було порушено війною, від учора залишилася незмінною – 29 875.

Не змінилася й ситуація на Бердянських мережах – через активні бойові дії, що перешкоджають проведенню аварійно-відновлювальних робіт, без енергоживлення залишаються 337 абонентів.

Читайте також: Вторгнення Росії в Україну: ситуація в Запорізькій області. День 12-й. Текстовий онлайн

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber або в Telegram

На початок