На Салтівці у Харкові після обстрілу вигорів ринок

На Салтівці у Харкові після обстрілу вигорів ринок

На Салтівці у Харкові після обстрілу вигорів ринок
. instagram.com/fomenko_ph

Пізно ввечері 5 березня снаряд влучив у Новосалтівський ринок поряд з торговельно-розважальним комплексом "Україна" на Салтівці.

Про це Суспільному 6 березня повідомила директорка міського Департаменту адмінпослуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська. За її словами, ринок зазнав серйозних руйнувань. Чи є загиблі або поранені, Китайгородській невідомо.

На Салтівці у Харкові після обстрілу вигорів ринок
ХС • Харьков/Telegram

У Харкові внаслідок обстрілів пошкоджені ринки
Новосалтівський ринок після авіаудару. instagram.com/fomenko_ph

1 березня руйнувань внаслідок авіаудару зазнав ринок "Казка" на Холодній Горі, повідомила Китайгородська. Снаряд також впав на територію ринку "Барабашово", повідомив Суспільному речник ТЦ Сергій Зайцев. Він упав на паркувальну зону і пошкодив вітрини кількох магазинів. Цієї ночі на "Барабашово" ані займань, ані пошкоджень не було. Майно охороняють контролери ринку.

За інформацією міського департаменту, у Харкові 53 ринки та торговельні майданчики. За потреби там відчиняють дві-три торгові точки, які торгують продуктами та іншим крамом, каже Китайгородська. Відділ споживчого ринку Департаменту щодня збирає інформацію про торговельні мережі. Центри надання адмінпослуг населенню у місті не працюють.

Читайте також

Десяток будинків у вогні: через авіанальоти РФ у Харкові знов палають багатоповерхівки

На початок