На Харківщині зафіксували порушення режиму самоізоляції

На Харківщині зафіксували порушення режиму самоізоляції

На Харківщині зафіксували порушення режиму самоізоляції
.

Правоохоронці розшукують людину, яка порушила режим самоізоляції у Харківській області.

Про це на засіданні з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у Харківській обладміністрації сьогодні повідомила виконувачка обов'язків державного санітарного лікаря Любов Махота.

"У громадян, які поверталися через аеропорт "Бориспіль" спецрейсами, залізничним, автомобільним транспортом, виявлено факт порушення самоізоляції. Завдяки діям, дякую Валерію Васильовичу (Сокуренко, начальник Нацполіції області – ред.), ми дуже тісно співпрацюємо: вони нам допомагають розшукувати місця знаходження цих пасажирів, і при контролі було виявлено, що за адресою не знаходиться людина у самоізоляції. На сьогодні ми знову звернулися до Міністерства внутрішніх справ стосовно розшуку цієї особи", – сказала Махота.

"Телефон вимкнений, і та адреса, яка була вказана місцем самоізоляції, там ніхто не проживає, це Харківська область. Тому зараз будемо відпрацьовувати, як по вбивству: з ким спілкувалася раніше, у найкоротший термін визнчимо", – сказав Cокуренко.

Режим самоізоляції триває протягом двох тижнів. У цей час контролюючі органи здійснюють вибіркові перевірки стану дотримання самоізоляції.

На початок