У Франції чоловік вимикав інтернет у цілому місті, коли хотів обмежити туди доступ дітей

У Франції чоловік вимикав інтернет у цілому місті, коли хотів обмежити туди доступ дітей

У Франції чоловік вимикав інтернет у цілому місті, коли хотів обмежити туди доступ дітей
. pexels, ілюстративне фото

У Франції чоловік випадково відключив інтернет у всьому місті, намагаючись обмежити доступ своїх дітей до мережі. Тепер батькові загрожує штраф до 30 тисяч євро і пів року в'язниці.

Про це повідомляє Національна агенція радіохвиль.

Чоловік хотів обмежити доступ своїх дітей до світової мережі і придбав спеціальний пристрій, який глушить зв'язок. Після того, як чоловік почав його використовувати, жителі комуни Мессанж поскаржилися, що щодня з півночі до третьої ночі у них зникає інтернет.

Згодом Національне агентство з радіочастот і зʼясувало, що звʼязок блокував чоловік із сусіднього містечка. Свої дії він аргументував бажанням допомогти своїм дітям, адже в них "зʼявилася залежність від соціальних мереж та інших додатків". Тому і вимикав щодня інтернет з півночі до третьої ночі, що також блокувало звʼязок у всій комуні.

Видання нагадує, що використання пристроїв для приглушення звʼязку у Франції заборонено, тому пристрій конфіскували. Чоловікові тепер загрожує штраф до €30 тисяч і шість місяців позбавлення волі.

Підписуйтесь на розсилку Суспільного — головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок