На Запоріжжі в ДТП потрапили четверо людей. Жінка загинула на місці, в лікарні помер ще один пасажир

На Запоріжжі в ДТП потрапили четверо людей. Жінка загинула на місці, в лікарні помер ще один пасажир

Оновлено
На Запоріжжі в ДТП потрапили четверо людей. Жінка загинула на місці, в лікарні помер ще один пасажир
. Фото: ГУ ДСНС в Запорізькій області

Шостого лютого близько дев'ятої години ранку рятувальникам надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на трасі "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ" на Запоріжжі, в результаті якої троє людей травмувалися та одна жінка загинула на місці.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці головного управління ДСНС області.

ДТП сталося за чотири кілометри від села Новоіванівка. Автомобіль "ЗАЗ-Таврія" з'їхав у кювет та, зіткнувшись з деревом, перекинувся.

На Запоріжжі в ДТП травмувались троє людей та загинула жінка
Фото: ГУ ДСНС в Запорізькій області

Чотирьох людей затиснуло конструкціями понівеченої автівки. Їх деблокували рятувальники. 34-річного водія та ще двох пасажирів, які зазнали травм, госпіталізували до медзакладу Мелітополя. Наразі встановлюються їхні особисті дані. З6-річна пасажирка, дружина водія, загинула на місці.

За фактом ДТП поліція розпочала розслідування.

Оновлення: Як повідомили в Нацполіції області, один з трьох госпіталізованих, чоловік який був пасажиром та дані про якого з'ясовуються, помер у медзакладі. Під наглядом лікарів залишаються водій та неповнолітня дитина.

За попередніми даними поліції, водій автомобіля "ЗАЗ-Таврія" під час обгону не витримав безпечний інтервал та зіткнувся з попутним автомобілем "ВАЗ-2102". Внаслідок, цього "ЗАЗ-Таврія" виїхала за межі проїзної частини, перекинулася та наїхала на дерево. В попутній автівці "ВАЗ-2102" ніхто не постраждав.

На Запоріжжі в ДТП травмувались двоє людей. Жінка загинула на місці, в лікарні помер ще один пасажир
Фото: ГУ Нацполіції в Запорізкій області

За фактом ДТП у поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Вирішується питання про затримання водія.

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber або в Telegram

На початок