"Переспівує" вірші Шевченка та Франка. Олександр Олещук. СУСПІЛЬНЕ | ЛЮДИ

"Переспівує" вірші Шевченка та Франка. Олександр Олещук. СУСПІЛЬНЕ | ЛЮДИ

"Переспівує" вірші Шевченка та Франка. Олександр Олещук. СУСПІЛЬНЕ | ЛЮДИ
. Фото: Facebook / Олександр Олещук

Тіктокер зі Львова Олександр Олещук записує кавери на вірші українських поетів та збирає десятки тисяч лайків. Найпопулярнішим у мережі Tik Tok стало відео з віршем Тараса Шевченка покладене на музику британського співака Джорджа Майкла із пісні Careless Whisper.

Цей звук став віральним у Tik Tok, сотні інших користувачів почали знімати кумедні відео. Крім Тараса Шевченка, блогер заспівав ще вірш" Дрімають села..." Івана Франка.

Олександр Олещук записав кавер ще й на вірш Шевченка "Заповіт".

Що відомо

  • Сім'я Бовцайло зі Львівщини стала зірковою у Tik Tok — блогери знімають відео, які дивляться сотні тисяч людей. Почали торік на карантині, а зараз щодня записують гумористичні скетчі. Спершу тематикою каналу була сільська романтика, згодом родина знайшла свою нішу — кажуть, найбільше аудиторії подобаються комічні побутові конфлікти, особливо "вічне" протистояння тещі та зятя.
  • 55-річна Марія Бовцайло зі своєю сім'єю стали зірками соцмереж. На їх сторінку в Tik Tok підписано майже 200 тисяч людей. У своїх відеороликах вони розігрують скетчі та багато жартують.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок