Пожежа в косівській лікарні: постраждала медсестра у тяжкому стані

Пожежа в косівській лікарні: постраждала медсестра у тяжкому стані

Марафон

Медсестру, яка постраждала у пожежі в косівській лікарні, перевезли до Києва, вона перебуває у тяжкому стані.

Про це Суспільному повідомила директорка комунального некомерційного підприємства Київська міська клінічна лікарня №2 Тетяна Пехньо.

"Вчора о 18:37 у нас госпіталізована пацієнтка, яка постраждала внаслідок надзвичайної ситуації, яка сталася у районній лікарні. Вона перебуває у нас зараз 16 годин. Стан пацієнтки вкрай важкий", — розповіла вона.

За словами Пехньо, наразі проведені мінімальні хірургічні втручання, які можна було зробити для того, щоб стабілізувати її загальний стан.

"Стан хворої вкрай важкий. Площа ураження 60%. Всі опіки, майже всі опіки глибокі. Тобто загальний термін лікування буде складати 3 місяці у опіковому відділені, а потім ще реабілітація - декілька місяців, може до року займе", — розповіла професорка кафедри хірургії №1 Національного медичного університету ім. Богомольця Ольга Коваленко

Читайте також

Пожежа в реанімації Косівської лікарні: що відомо про причини та наслідки

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок