Злетіли в кювет: у ДТП на Черкащині троє дітей отримали травми. Їх ушпиталили

Злетіли в кювет: у ДТП на Черкащині троє дітей отримали травми. Їх ушпиталили

Злетіли в кювет: у ДТП на Черкащині троє дітей отримали травми. Їх ушпиталили
. Головне управління держслужби із надзвичайних ситуацій

27 грудня на другому кілометрі автошляху Н-16 Золотоноша — Черкаси — Сміла — Умань сталася дорожньо-транспортна пригода. У автомобілі було п'ятеро людей, серед яких — діти, їх з різними травмами доправили до лікувального закладу, повідомила Суспільному речниця Головного управління надзвичайних ситуацій області Юлія Норовкова.

"У ДТП потрапив автомобіль ВАЗ "Калина". На місці працював черговий караул восьмої Державної пожежно-рятувальної частини, вони від'єднали акумуляторну батарею", — додала Юлія Норовкова.

За її словами, унаслідок пригоди травми отримали п'ятеро людей.

За словами речниці Обласного центру екстреної медичної допомоги Ірини Назарок, медики на місці події надали допомогу трьом дітям і двом дорослим.

"На місці події працювали три бригади швидкої. До Черкаської обласної дитячої лікарні медики доправили п'ятирічну дівчинку із переломом носа та забоєм коліна, трирічного хлопчика із забоєм коліна та тримісячного хлопчика з поверхневою травмою голови. У мами, яку доправили у медзаклад разом з дітьми, була стресова реакція", — додала Ірина Назарок.

54-річну жінку із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку і забоєм грудної клітки медики доправили до Золотоніської багатопрофільної лікарні.

Що відомо

27 грудня на дорогах Черкащини очікується ожеледиця. Такі погодні умови відповідають першому рівню небезпеки — "жовтому", розповів начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок