"Паспорт з’їла собака". Російська блогерка хотіла обманом потрапити в Україну

"Паспорт з’їла собака". Російська блогерка хотіла обманом потрапити в Україну

"Паспорт з’їла собака". Російська блогерка хотіла обманом потрапити в Україну
. peopletalk.ru

Російську блогерку Наталю Краснову не пустили в Україну і продовжили заборону в’їзду на її територію з трьох до 10 років. Жінка вдруге за останні місяці намагалась потрапити до Києва, повідомили у Держприкордонній службі.

Росіянка прилетіла у Київ із Мінська. Прикордонники з’ясували, що наприкінці 2018 року вона вже прилітала в Україну, проте через незаконне відвідування анексованого Криму, що мало місце у 2018 році, їй заборонили в'їзд на територію України на три роки.

За словами прикордонників, громадянка РФ замінила старий паспорт на новий, сподіваючись, що чисті сторінки документа без відмітки про заборону в’їзду допоможуть їй перетнути український кордон. Задум не вдався, бо на неї спрацювала інформація із бази даних. На запитання, чому вона замінила паспорт, жінка повідомила, що нібито з’їла собака, йдеться у повідомленні ДПСУ.

За умисне невиконання рішення про заборону в’їзду в Україну, яка мала діяти до кінця 2022 року, російській блогерці та акторці проставили новий термін заборони в'їзду до України на 10 років. Вже найближчим часом її буде повернуто зворотним рейсом до Білорусі".

Зазначимо, що прикордонники не називають імені росіянки, проте у своєму пресрелізі вони оприлюднили скріншот з її Instagram. У коментарях до допису, Краснову запитували про виступ в українській столиці.

Переписка в Instagram
Переписка в Instagram. Скріншот

"Паспорт з’їла собака". Блогерка з РФ хотіла обманом в’їхати в Україну
"Паспорт з’їла собака". Блогерка з РФ хотіла обманом в’їхати в Україну. ДПСУ

На початок