Департамент у міськраді Харкова очолить колишній охоронець Кернеса

Департамент у міськраді Харкова очолить колишній охоронець Кернеса

Департамент у міськраді Харкова очолить колишній охоронець Кернеса
. Ґрати

Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради очолить колишній охоронець Геннадія Кернеса Олександр Власенко.

Інформацію про це Суспільному підтвердив нинішній директор департаменту Олексій Чубаров.

Чи йде з посади за власним бажанням, пообіцяв прокоментувати згодом.

Офіційного розпорядження про призначення Власенка ще не було, сказав Суспільному речник мерії Юрій Сидоренко.

Олександр Власенко ще з середини 2000-х був одним з двох охоронців-близнюків колишнього міського голови Геннадія Кернеса. Після його смерті перейшов на роботу до нинішнього мера Ігоря Терехова.

Уся нерухомість зареєстрована на дружину Ганну Власенко. У декларації перед звільненням у 2021 році колишній охоронець вказав, що вона володіє трьома земельними ділянками (дві — в Харківському районі, одна — у Харкові), двома нежитловими приміщеннями, однією будівлею та дачним будинком.

Також на дружину оформлені два автомобілі — Toyota Rav-4 та Lexus. У декларації вказано, що на посаді охоронця Власенко отримував 6233 гривні в місяць. На його рахунку — 1 500 000 гривень, на рахунку дружини — 56 000 доларів та 2 200 000 гривень.

У родини є донька та син.

Що відомо

  • Олексій Чубаров займався підготовкою інфраструктури міста до Євро-2012. У 2012 році очолив Департамент спортивних іміджевих проєктів і маркетингу Харківської міськради. З 2016 року — директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту
На початок