Зимові канікули на Вінниччині: коли школярі підуть на відпочинок

Зимові канікули на Вінниччині: коли школярі підуть на відпочинок

Вінницькі школярі на зимові канікули підуть з 25 грудня — так як рекомендувало МОН України. Причин для того, щоб перенести початок учнівського відпочинку раніше, немає.

Про це у телефонній розмові нам розповів в. о. директора обласного департаменту освіти і науки Володимир Буняк. Відпочиватимуть учні з 25 грудня по 9 січня. 10-го — діти повертаються за парти.

Нині усі школи області, каже, працюють офлайн. Така ж ситуація й у Вінницькій ТГ, розповіла телефоном директорка міського департаменту освіти Оксана Яценко.

"Останній день навчання 24 грудня. Ми всі навчаємося. Всі працівники закладів освіти мають одну або дві дози щеплення, що передбачено для роботи в жовтій зоні, в яку ми перейшли з 15 грудня. Ми всі допрацьовуємо у звичайному режимі. Для нас це було дуже важливо, тому що це час проведення семестрового оцінювання. І для вчителів, і для дітей була важлива присутність у закладі", — каже Оксана Яценко.

Що відомо

15 грудня, коли Вінниччина перейшла у "жовту" зону учні середніх та старших класів вінницьких шкіл повернулися до навчання у звичному режимі з обов'язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

З 18 листопада, коли область потрапила у "червону" зону, із 52 закладів Вінницької міської ТГ на дистанційне навчання перевили 38 шкіл. Відсоток вакцинованих педагогів у цих закладах не досяг 100%. Учні решти шкіл навчалися за змішаною формою.

Читайте також

Президент призначив стипендії двом діячам науки з Вінниччини. Хто вони

Два вінницьких університети потрапили до світового рейтингу кращих закладів освіти

На початок