На ремонт хірургічного павільйону міської лікарні Одеси хочуть витратити 130 млн грн

На ремонт хірургічного павільйону міської лікарні Одеси хочуть витратити 130 млн грн

На ремонт хірургічного павільйону міської лікарні Одеси хочуть витратити 130 млн грн
. Ілюстративне фото: unsplash

Управління капітального будівництва Одеської міської ради оголосило тендер на проведення ремонтно-реставраційних робіт приміщень хірургічного павільйону КНП "Міська клінічна лікарня № 1", що на вулиці М'ясоєдовська, 32. Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro.

За роботи готові заплатити 129,3 млн грн. Відповідно до тендерної документації, переможець має провести низку демонтажних робіт, провести мурування, заповнити віконні прорізи, улаштувати підлоги, заґрунтувати та пофарбувати стіни, стелю й перегородки, вмонтувати свинцеві листи для радіаційної безпеки. Крім того, необхідно реставрувати автентичне огородження сходів, улаштувати сходовий майданчик, вмонтувати устаткування в приміщеннях.

Також необхідно провести системи водопостачання, каналізації, вентиляції, опалення та кондиціонування, провести автоматизацію опалення, вентиляції та кондиціонування, влаштувати електричне освітлення, пожежну сигналізацію, комп'ютерну мережу та провести випробування системи медичних газів та знежирення системи лікувальних газів на ділянці подачі кисню.

Пропозиції прийматимуть до 30 грудня, аукціон відбудеться наступного дня. Роботи мають бути виконані до 31 грудня 2023 року.

Читайте також

  • Для обласної лікарні в Одесі до кінця року планують купити 11 апаратів ШВЛ на 12 млн грн
  • Реставрація Одеської міської лікарні №5 коштує понад 10 млн
  • На ремонт початкової школи в Одесі витратять понад 25 млн грн

Читайте нас у Telegram: головні новини Одеси та області

На початок