Як на Волині реагують на рішення уряду по боротьбі із коронавірусом

Як на Волині реагують на рішення уряду по боротьбі із коронавірусом

Як на Волині реагують на рішення уряду по боротьбі із коронавірусом
. UA.Волинь

На Волині чекають рішення Кабінету міністрів і розглядають можливе перенесення канікул в освітніх закладах із 23 березня на 16-те, розповіла кореспондентам Суспільного начальниця обласного управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна.

18:30 Завтра, 12 березня школи та дитсадки обласного центру працюватимуть у зіичному режимі. Станом на 18:00 у міській раді Луцька досі не отримали офіційний текст постанови Кабміну про запровадження карантину через загрозу епідемії коронавірусної інфекції. Про це Суспільному розповів заступник начальника відділу інформаційної роботи міськради Олександр Олішевський.

17:00 Міська рада Нововолинська прийняла рішення призупинити навчання у школах та дитсадках міста. Про це Суспільному розповів заступник міського голови Андрій Сторонський.

15:30 В управлінні освіти ніяких розпоряджень від Кабміну з приводу тимчасового призупинення навчання в освітніх закладах області станом на цю годину не отримували - сказала начальниця обласного управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна.

13:20 У Луцьку наразі ніяких обмежувальних заходів не запроваджено, каже заступник начальника відділу інформаційної роботи Луцької міськради Олександр Олішевський. У храмах Волинської єпархії Православної церкви України також, поки що служб не скасовували, - розповів телефоном Суспільному протоієрей Віталій Собко.

На початок