Будівлю колишнього Запорізького шкірвендиспансера планують передати силам тероборони

Будівлю колишнього Запорізького шкірвендиспансера планують передати силам тероборони

Будівлю колишнього Запорізького шкірвендиспансера планують передати силам тероборони
.

Будівлю колишнього Запорізького шкірно-венерологічного диспансеру, що на вулиці Амосова, 67, планують передати в оренду для розміщення підрозділів територіальної оборони.

Про це Суспільному повідомив депутат облради і голова профільної комісії В'ячеслав Колесников.

Рішення узгодили 10 грудня на засіданні постійної комісії з питань законності, боротьби з корупцією, регламенту, депутатської етики, прав людини, свободи слова та інформації Запорізької облради.

Будівлю, яка нині перебуває на балансі КНП "Обласна інфекційна клінічна лікарня" передадуть для цього Запорізькому обласному територіальному центру комплектації та соціальної підтримки:

"16 грудня буде сесія, на якій розглянуть це питання. Обласний військкомат звернувся до обласної ради з проханням передати їм в оренду це приміщення. І ми з задоволенням зробимо це на загальновизначених умовах. Ці умови будуть визначені після оцінки цього приміщення, тоді буде визначена сума оренди", — сказав у коментарі Суспільному В'ячеслав Колесников.

Як раніше повідомляло Суспільне, після того, як шкірно-венерологічний диспансер припинив роботу, будівля зазнала руйнувань і розкрадання майна мародерами. Нині, згідно з інформацією Запорізької облради, комунальна установа "Запорізький обласний шкірно-венерологічний клінічний диспансер" ЗОР знаходиться у стані припинення діяльності.

Що відомо

  • 1 січня вступає в дію закон "Про основи національного спротиву", а з 1 червня розпочнеться бойова підготовка підрозділів територіальної оборони.
  • Наприкінці листопада у Запорізькій облдержадміністрації обговорили з головами райадміністрацій наявність невикористовуваних приміщень, які можуть стати місцями розміщення сил тероборони в області.

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber

Читайте нас у Telegram

На початок