У Запоріжжі представили нового директора МФК "Металург"

У Запоріжжі представили нового директора МФК "Металург"

У Запоріжжі представили нового директора МФК "Металург"
. Юрій Зенкін. Колаж: Суспільне Запоріжжя

8 грудня у Запоріжжі в пресцентрі стадіону "Славутич-Арена" представили нового керівника муніципального футбольного клубу "Металург" Юрія Зенкіна.

Про це повідомляє пресслужба МФК "Металург".

Юрій Зенкін — підприємець, обіймає посаду радника міського голови Запоріжжя. Раніше був заступником голови Запорізької райадміністрації. У 2020 на місцевих виборах висувався у депутати Запорізької райради від партії "Батьківщина".

У декларації кандидата на посаду на сайті НАЗК Юрій Зенкін вказав дві земельних ділянки загальною площею 116 700 м2 на Запоріжжі, якими володіє на правах співвласності, квартиру площею 68 м2 і гараж. Його дружина Олена задекларувала будинок площею 94 м2, дві земельних ділянки загальною площею 113 141 м2 та квартиру площею 32 м2. Юрій Зенкін разом із дочкою і дружиною володіє 11 автомобілями.

У 2020 році Зенкін отримав 3 млн 168 тис. доходів. Його дружина задекларувала 1 млн 621 тис. Подружжя зберігає 147 700 доларів готівкою.

Окрім нового директора, до керівного складу МФК "Металург" увійшов Євген Ковальов, який займатиметься сприянням у вирішенні питань, пов’язаних з органами місцевого самоврядування та юридичним супроводом клубу. А також Михайло Метревелі, який впроваджуватиме стратегію розвитку клубу та координуватиме спортивну діяльність.

Як раніше повідомляло Суспільне, 6 грудня Максим Лупашко, директор комунального підприємства "МФК "Металург" пішов з посади, яку обіймав з моменту його заснування.

Що відомо

  • Після відставки міського голови Запоріжжя Володимира Буряка 29 вересня, протягом наступних півтора місяця свої посади полишили кілька керівників департаментів та підпорядкованих місту підприємств.
  • У Запоріжжі відсторонили від роботи весь керівний склад Департаменту охорони здоров'я на чолі з директоркою Вікторією Ушаковою, у зв'язку з поглибленим службовим розслідуванням.
  • Головою Департаменту культури і туризму Запорізької міськради призначили Катерину Сімонову. Раніше чиновниця очолювала управління туризму у цьому ж департаменті.

Читайте нас у Telegram

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber

На початок