Отримала Орден княгині Ольги за волонтерство. Катерина Ножевнікова. СУСПІЛЬНЕ | ЛЮДИ

Отримала Орден княгині Ольги за волонтерство. Катерина Ножевнікова. СУСПІЛЬНЕ | ЛЮДИ

Отримала Орден княгині Ольги за волонтерство. Катерина Ножевнікова. СУСПІЛЬНЕ | ЛЮДИ
. bessarabia.in.ua

Волонтерка та очільниця благодійного фонду "Корпорація монстрів" Катерина Ножевніка отримала Орден княгині Ольги III ступеня. Нагороду вручив Президент України Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Міжнародного дня волонтера.

Як зазначають в Офісі Президента, загалом нагороди отримали 36 людей. Орденом "За заслуги" ІІІ ступеня відзначили 6 мешканців України, орден княгині Ольги ІІІ ступеня, окрім Катерини Ножевнікової, отримали 11 людей, Хрестом Івана Мазепи нагородили 11 мешканців країни. Медаль "За врятоване життя" вручили 6 українцям й одна людина отримала медаль "За працю і звитягу".

Указ про відзначення державними нагородами України Президент підписав 3 грудня.

Зазначимо, фонд "Корпорація монстрів" збирає кошти на лікування дітей, нове обладнання для лікарень та ремонт відділень. Крім того, волонтери фонду опікуються літніми людьми, для яких створили проєкт "Добрий обід". Також від початку пандемії COVID-19 "Корпорація монстрів" допомагає пацієнтам та лікарям, які потребують кисневих концентраторів, обладнання та ліків.

Керівниця фонду Катерина Ножевнікова займається благодійністю вже понад сім років. У червні 2021 року вона потрапила до рейтингу найвпливовіших жінок України за версією журналу "Фокус".

Читайте також

Можливий напад РФ на Одещину та передача житла військовим: інтерв'ю з генералом

Гаубиці, бронеавтомобілі та ракетні установки: в Одесі влаштували виставку техніки ЗСУ

Одеська область переходить у "жовту" карантинну зону

На початок