В італійському місті Трієст загинула українка. МЗС перевіряє інформацію

В італійському місті Трієст загинула українка. МЗС перевіряє інформацію

В італійському місті Трієст знайшли тіло українки Аліни Труш, пишуть місцеві ЗМІ. За попередніми даними слідства, причиною смерті могло стати передозування наркотиками або конфлікт зі співмешканцем. У Міністерстві закордонних справ перевіряють інформацію.

Як повідомляє видання Il Gazettino, тіло 43-річної уродженки Кривого Рогу знайшли 1 грудня на підлозі у її квартирі. Жінка не відчиняла двері поліцейським, які прийшли до неї через повідомлення сусідів про те, що українка начебто могла потерпати від домашнього насильства.

Місцева прокуратура наразі відмовляється коментувати причини смерті Аліни Труш і каже, що необхідно дочекатися результатів розтину наступного тижня, повідомляє італійський суспільний мовник RAI. Але слідчі підтвердили, що біля неї знайшли пляшку з метадоном, а на тілі немає видимих ознак насильства.

Слідство поки розглядає дві основні версії смерті Труш: передозування наркотиками й убивство. У помешканні, де жила жінка, в останні дні відбувалися гучні сварки – ймовірно між нею і якимось чоловіком. Це й викликало підозри сусідів про можливі випадки домашнього насильства після чого люди викликали поліцію.

Колега померлої українки розповіла, що в тої було складне життя: "Вона часто говорила телефоном і часто плакала".

Інша колега Труш каже, що та часто сварилася телефоном із чоловіками. Ще одна знайома жінки розповіла виданню Trieste Prima, що та була матір’ю трьох дітей і раніше подолала кілька серйозних хвороб: "Ми не бачилися понад місяць. Не знаю, що сталося, але точно знаю: вона [Аліна] ніколи не водила до себе сторонніх, окрім чоловіка, з яким вона народила дітей".

Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко повідомив Суспільному, що посольство в Італії перевіряє інформацію про смерть Аліни Труш.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок