"Укрзалізниця": на свята курсуватиме "Лижний експрес" Київ — Славське

"Укрзалізниця": на свята курсуватиме "Лижний експрес" Київ — Славське

"Укрзалізниця": на свята курсуватиме "Лижний експрес" Київ — Славське
. https://1news.com.ua/

"Укрзалізниця" призначає "Лижний експрес" Київ — Славське на період зимових свят. Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

"На 24, 26 та 30 грудня 2021 року, а також 2, 6 та 8 січня 2022 року АТ "Укрзалізниця" призначає курсування поїзда Інтерсіті+ "Лижний експрес" сполученням Київ — Славське", — йдеться у повідомленні.

Поїзд №745/746 Київ — Славське вирушатиме з Києва о 06:02 та прибуватиме до кінцевого пункту о 13:54. У зворотному напрямку, зі Славська, поїзд вирушатиме о 16:20 і прибуватиме до Києва о 23:50.

На шляху до гірськолижного курорту поїзд зупинятиметься на станціях Святошин, Коростень, Львів, Стрий та Сколе.

На маршруті курсуватиме швидкісний поїзд Hyundai Rotem.

Минулого сезону "Лижний експрес" Київ — Славське "Укрзалізниця" запустила 15 грудня 2020 року. За новорічно-різдвяний період експрес перевіз 26 тисяч пасажирів, повідомила пресслужба перевізника.

Що відомо

  • "Укрзалізниця" оприлюднила новий графік руху поїздів перед Новим роком. У новому розкладі руху поїздів, який починає діяти 12 грудня 2021 року, курсуватимуть 12 пар швидкісних поїздів Укрзалізниці.
  • Укрзалізниця відкрила продаж квитків на потяги, що курсуватимуть з 12 грудня за новим графіком руху. Всього планується запустити 19 пар нових поїздів, ще 49 поїздів будуть прискорені.
  • Укрзалізниця з 12 грудня 2021 року запустить сім пар поїздів до гірськолижних курортів, три з яких зупинятимуться у містах Хмельницької області.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок